INDIAN TANDOORI HUT

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 4333 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Indian Tandoori Hut. Meer weten? Ontdek meer

17 jun 2024 om 8:31 Very delicious good, mert my favorite test snd so clean. Nice people.
16 jun 2024 om 20:11 Het duurde 1 uur en 40 minuten voordat ons eten er was
15 jun 2024 om 18:49 Alles was heerlijkl, geweldig eten Ik bestelde kip tikka masala, bouter kip en knoflook Naan
14 jun 2024 om 21:49 was super lekker alles warm en heerlijk!!! ik had chicken madras en naan brood
10 jun 2024 om 19:28 Het eten was er veel sneller dan verwacht en smaakte heerlijk! We hebben nog genoeg over om er morgen nog een keer van te eten
9 jun 2024 om 21:29 Evenals andere keren kwam de bestelling precies op tijd, was de bezorger vriendelijk en was ook het eten weer heerlijk. Kortom: een aanrader!
9 jun 2024 om 10:38 Heerlijk en mooi op tijd
8 jun 2024 om 21:45 Snelle bezorging, lekker eten en nog goed warm.
7 jun 2024 om 20:11 Duurde alleen wat lang. Maar het eten is perfect en warm.
6 jun 2024 om 20:17 Altijd goed dit ! Currytje naanbroodje vleesjes. Een ware smaaksensatie
5 jun 2024 om 22:14 Was voor ons de eerste keer. Heerlijke curry’s gegeten en zeker voor herhaling vaatbaar!
5 jun 2024 om 20:55 Lams vindaloo niet lekker met dikke saus en de hot wings en tandoori chicken toch zuur gekregen, terwijl ik het toch alsnog aangegeven had dat ik het niet met citroensap wou.